God sommerferie

Niels Lynggaard Pedersen den 22-06-2017
    Kære elever og forældre på Valsgård Skole

I dag får alle elever deres nye skemaer for det kommende skoleår med hjem i papirudgave.
    Skemaerne kan først ses i Intra i løbet af eller lige efter sommerferien.

Skolebetyrelsen har arbejdet for, at eleverne på mellemtrinnet har kunnet få afkortet deres to lange skoledage tirsdag og torsdag.

I den forbindelse har der været søgt af to omgange - uden held. I skrivende stund er der ved at blive udfærdiget endnu en ansøgning om afkortning af skoledagen for mellemtrinseleverne til skolechefen. Det er vores klare forventning, at vi denne gang lykkes, da vi har været i en løbende dialog med skolechefen herom.

Derfor er skemaerne på mellemtrinnet lig med skemaerne i indskolingen. Det vil sige, at alle  skolens elever hver dag går i skole fra 08.15 til 14.15.

Såfremt vi mod forventning ikke får mulighed for at afkorte skoledagen, så vil der blive fordybelse tirsdage og torsdage i tidsrummet fra 14.15 til 15.15 for mellemtrinseleverne. Mere herom, hvis det bliver aktuelt.

Skema til de nye 0. klasses elever bliver sendt via brev i løbet af sommerferien.

Vi ønsker jer alle en rigtig god og solskinsfyldt sommerferie.

Bente Nørskov og Niels Lynggaard Pedersen
    Gitte Kramer den 12-06-2017
    1. skoledag efter sommerferien

Skolen begynder igen mandag den 14. august. Her møder alle kl. 08.15 og har fri igen kl. 14.15.

Vores nye børnehaveklasser møder kl. 09.00 og har fri igen kl. 11.30
  • Mona Winther den 22-11-2016
    Her kan følges hvordan færdslen tænkes gennemført på Hostrupvej i 2017.
    Der ligger også et link på skoleporten under menuen Hostrupvej 2017.