Valsgård Skole

EAN 5798 0042 19638

Billedet på sidehoved

Valsgård Skole    Skolekrogen 2A   9500 Hobro    9711 4960   valsgaardskole@mariagerfjord.dk

God sommerferie

Niels Lynggaard Pedersen den 20-06-2016
    Kære elever og forældre ved Valsgård Skole

Så synger skoleåret på allersidste vers. På fredag tager vi afsked med 51 elever i vores to 6. klasser og 5 elever i vores XY klasse. Vi håber, at vi får en festlig dag på fredag, hvor vi får taget flot afsked med alle de elever, som skal fortsætte deres skolegang et nyt sted efter sommerferien. Til forældrene i 6. årgang og i XY klassen skal lyde en stor tak for lån af jeres fantastiske børn. Fra skolen ønsker vi dem alt godt fremover.

På fredag har 6. årgang og XY klassen inviteret alle i personalegruppen, som de i løbet af deres skoleforløb har haft tilknytning til, til morgenkaffe fra kl. 08.15 til kl. 09.15. Alle de øvrige elever møder ligeledes kl. 08.15 og er i deres klasser sammen med deres lærer frem til kl. 09.15.
    Fra kl. 09.15 til kl. til 10.15 besøger eleverne i 6. årgang alle skolens klasser. De har planlagt lege og sjove aktiviteter og vi har også hørt, at de deler karameller udsmiley.

Der vil være frikvarter fra kl. 10.15 til kl. 10.35.

Kl. 10.35 går alle børn og voksne på stadion, hvor 6. årgang udfordrer hele personalet. Sjette årgang har lovet os ”kamp til stregen”.

Efter kampen Kl. ca. 11.10 går vi tilbage til skolen og holder fælles afslutning inde på biblioteket. Der skal traditionen synges ”Feriesangen”.

Ca. kl. 11.40 danner alle skolens elever og personale espalier og eleverne i 6. og XY klappes igennem. Vi siger herefter farvel til eleverne i 6. årgang og XY klassen.

Alle elever har fri kl. 12.05. De elever, der har brug for at være på skolen til kl. 14.15 vil der være tilsyn med.

Når vi alle har haft en dejlig og velfortjent sommerferie mødes vi igen mandag den 8. august. Her møder alle kl. 08.15 og har fri igen kl. 14.15.

Vores to nye børnehaveklasser møder kl. 09.00 og har fri igen kl. 11.30.

Valsgård Skole ønsker jer alle en rigtig god sommerferie, og vi glæder os til at se jer igen den 8. august.

Bente Nørskov Niels Lynggaard Pedersen
    Viceskoleleder Skoleleder

Mona Winther den 14-06-2016
    Læs fem bøger og få en. Måske kan du også tæve din bibliotekar.
    Edith Rønde Pedersen den 12-04-2016

Jubilæumsfest

Valsgård Skole fejrer skolens 50 års jubilæum
    fredag den 19. august 2016.

Valsgård Skole blev indviet den 17. august 1966.

Skolebestyrelsen ønsker at markere begivenheden med en stor fest i Valsgård Hallen.

Se hvad dagen bringer - se nederst på siden og klik på bilag: Valsgaard Skole 50 aar

Hjælp os allerede nu med at sprede budskabet. Prøv at finde dine gamle klassekammerater, så vi forhåbentlig kan blive mange til festen den 19. august i Valsgård Hallen
    fra kl. 18:30 - 01:00.

Tilmelding til festen er her på linket

Tidligere og nuværende ansatte skal ved tilmelding skrive 4 nitaller i stedet for, hvornår man begyndte i 1.klasse.
    Tilmeldingen slutter den 9.august ved midnat.

Skolen     Skolen